Eerbetoon en Condoleances
voor
Philomena Polstra


als rozen in de hemel groeien
( Margaret Capozzi )

 

Als rozen in de hemel groeien Heer, kies alstublieft een bos voor mij, plaats ze in mijn moeders armen en vertel haar dat ze van mij zijn.

Vertel haar dat ik van haar hou en haar mis, en wanneer ze zich omdraait om te glimlachen, een kus op haar wang leg en haar een tijdje vasthoudt.

Omdat je haar gemakkelijk kunt onthouden, doe ik het elke dag, maar er is een pijn in mijn hart die nooit zal verdwijnen.

 

All premium Magento themes at magentothemesstore.com!
Geweldige Moeder
( Margaret Capozzi )

 

God maakte een geweldige moeder, een moeder die nooit oud wordt, hij maakte haar mijl van de zon, en Hij gegoten haar hart van puur goud, In haar ogen Hij plaatste fel glinsterende sterren, In haar wangen eerlijke rozen zie je, God maakte een geweldige moeder, en hij gaf die lieve moeder voor mij.

 

God zag je
( Mario Capozzi )

God zag je moe, Wanneer een behandeling mocht niet zo zijn. Dus Hij sloeg zijn armen om je heen, en fluisterde: 'Kom naar mij ". U hebt niet verdient wat je meegemaakt, dus hij gaf je rusten. Gods tuin moet mooi zijn, Hij neemt alleen de beste en toen ik zag dat je sliep, zo vredig en vrij van pijn kon ik niet dat u wilt weer aan het lijden dat!

Lieve Moeder
( Margaret Capozzi )

Ik weet dat ik zal je missen, maar denk niet dat ik ooit zal je vergeet, of stop loving you, gewoon 'omdat je niet in de buurt om te zeggen' Ik hou van jou '. Ik zal altijd van je houden, mam, nog meer met elke dag .. Op een dag zullen we elkaar weer te zien, omdat ik niet kon je niet meer tegen die pijn en God kon het niet verdragen om te zien je zoveel pijn doen, ook niet. Dat is wanneer Hij stuurde The Angel of Mercy te komen en krijg je. je leven is in zijn handen nu heb je een speciale aflevering zeg hallo tegen Papa.

English